Info Leidsche Rijn

Actueel Weer en Webcam Leidsche Rijn Utrecht
Uw advertentie hier?
Stuur ons een email


Vacature plaatsen?
klik hier

Sportscholen/Fitnesscentra Leidsche Rijn

31 bedrijven in deze categorie:

Toon  bedrijven per pagina 
Sam Sam
Zonnebaan 22
Wijk: Overig
3542 E Utrecht
Tel: 030 23 83 130
E-mail: webmaster@sportcentrumutrecht.nl
Website: www.samsam.nl
Dit is het eerste kindersportcentrum van Nederland. Hier kunnen kinderen 18 verschillende sporten beoefenen. De sporten zijn speciaal aangepast voor kinderen en ook kan je daar uitstekend kinderfeestjes geven.

FOXtraining
De Dompelaar 4
Wijk: Vleuten-De Meern
3454XZ Utrecht
Tel: 030-6585389
E-mail: info@foxtraining.nl
Website: www.foxtraining.nl
Dit sportcentrum is voor de drukke mannen en vrouwen die binnen 8 weken gegarandeerd resultaat in kracht en fitheid willen! Zonder vast te zitten aan specifieke tijden!! Wil je… Zwaarder kunnen tillen; geen lichamelijke pijntjes meer; meer energie dan je vrienden of familie; niet meer hijgen na traplopen of een sprintje; leren optrekken; er atletischer uit zien; duidelijk uitleg over hoe oefeningen uitgevoerd moeten worden; beter kunnen presteren tijdens je werk of eigen sport; en trainen wanneer je zin hebt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een speciale programmering, “De Training vd Week”, die constante vooruitgang garandeerd en die je op elk moment van de dag kan uitvoeren onder begeleiding van expert coaches.

Tai Chi & Qigong Leidsche Rijn

Wijk: Het Zand
Utrecht
Tel:
E-mail: ..
Website: www.tai-chi.nl/leidsche-rijn/
Tai Chi & Qigong lessen in Leidsche Rijn Utrecht voor volwassenen.

Sportcentrum Utrecht
Zonnebaan 22
Wijk: Overig
3542 E Utrecht
Tel: 030 238 31 30
E-mail: info@sportcentrumutrecht.nl
Website: www.sportcentrumutrecht.nl
Sportcentrum Utrecht is een zeer gezellig en ruim opgezet centrum voor Squash, Tennis, Fitness, Indoor Cycling, diverse groepslessen en ook Pool, Snooker en Darten.

Sportinvester
Woudsenderraklaan 272
Wijk: Langerak
3544pz Utrecht
Tel: 0641509543
E-mail: Allard@sportinvester.nl
Website: www.sportinvester.nl
Sportinvester organiseert i.s.m. professionele sportorganisaties, topsporters en sportverenigingen in Nederland: Sportproef sportprogramma`s voor Buiten Schoolse Opvang organisaties, scholen in het basis en voortgezet onderwijs en particulieren. Tevens verzorgen wij Sportfeestjes op maat voor de jeugd i.s.m. sportverenigingen.

Aikido Leidsche Rijn
Verlengde Houtrakgracht 598
Wijk: Parkwijk
Leidsche Rijn
Tel:
E-mail: garethsan@gmail.com
Website: www.aikidoinleidscherijn.nl
Traditioneel Japans Aikido

Wu Dao Kungfu
Burchtpoort 16
Wijk: Vleuterweide
Utrecht
Tel:
E-mail: info@wudao.nl
Website: www.wudao.nl
Wu Dao Kungfu biedt met zorg interactieve lessen, workshops en optredens aan op een creatieve wijze met behoud van het traditioneel aspect. Neem eens een kijkje op onze website.

Kungfu / Wushu Team Utrecht

Wijk: Het Zand
Utrecht
Tel:
E-mail: info@alexcheung.nl
Website: www.alexcheung.nl
Ik geef o.a. Workshop Kungfu, Kungfu demonstraties, Kungfu for Kids, Persoonlijke trainingsessies en Prive Kungfu lessen voor jong en oud. Leer zelfverdediging, in vorm komen met bruikbare kracht, lichaamsbalans, mentaal en fysieke training, Wushu en Tai Chi bewegingen. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen via info@alexcheung.nl

Redondo Zumba Club
3 lokaties
Wijk: Overig
Utrecht
Tel: 030-6771145
E-mail: events@redondo.nl
Website: www.redondozumbaclub.nl
Redondo geeft dagelijks Zumba lessen in Leidsche Rijn op de Sportcampus (Parkwijk), Cultuurcampus en De Weide Wereld (beide Vleuterweide). Kijk voor het volledige lesrooster op: www.redondozumbaclub.nl

Mijn GVB
blauwe pannen 3
Wijk: Papendorp
3962ge Utrecht
Tel: 06-27088237
E-mail: info@mijngvb.nl
Website: www.mijngvb.nl
Leren golfen en golfles bij Mijn GVB Bij Mijn GVB kunt u op een ontspannen manier snel leren golfen en uw Golfvaardigheidsbewijs halen. Onze ervaren Golf Pro's geven elk weekend Golfles bij u in de buurt op de beste locaties. Heeft u al golfervaring maar nog geen GVB dan kunt u direct GVB examen doen. Voor elk niveau bieden wij een passende cursus.

sun salon terwijde
glennmillerpad 2
Wijk: Terwijde
Utrecht
Tel:
E-mail: sunsalonterwijde@hotmail.com
Website: www.sunsalon.nl
Heerlijk ontspannen en een mooi kleurtje krijgen op hetzelfde moment?! Met het gevoel en het resultaat dat je een korte, zonovergoten vakantie hebt beleefd? Daarvoor stap je natuurlijk binnen bij Sunsalon met de nieuste banken van ergoline!!! Samen zon je met 50% korting; indien je als vaste klant van Sunsalon een nieuwe klant meenneemt, zon je beiden voor de helft van de prijs.

The SummerClub
Bovenpolder 80
Wijk: Veldhuizen
3453NP de Meern
Tel: 06 42157481
E-mail: thesummerclub@hotmail.com
Website: www.thesummerclub.nl
In the SummerClub kun je terecht voor Bodymix, Breakdance, HipHop, MiniClub, StreetDance en Showdance voor alle leeftijden. Check www.thesummerclub.nl voor al je dans en sport informatie.Kom gerust een gratis proefles doen in onze danschool in buurtcentrum de Pijler in Veldhuizen; de Meern; Leidsche Rijn; Utrecht

SportInterest
Woudsenderraklaan 272
Wijk: Langerak
3544pz Utrecht
Tel: 030-8890751
E-mail: Allard@sportinterest.nl
Website: www.sportinterest.nl
Sportinterest organiseert en ontwikkelt sportprogramma`s voor kinderen, jongeren, volwassenen en bedrijven. Sportinterest zorgt voor organisatie, goede begeleiding en coördinatie tijdens de sportactiviteiten. SportInterest is erop gericht het succes in sportplezier en sportmotivatie bij kinderen, jongeren, volwassenen en bedrijven te maximaliseren.

Body & Defense

Wijk: Terwijde
Utrecht
Tel:
E-mail: info@body-defense.nl
Website: www.body-defense.nl
Krav Maga, Kettlebell Training, Personal Training

FYSX
weerschijnvlinder 57
Wijk: Parkwijk
3544dt Utrecht
Tel: 0615696921
E-mail: info@fysx.nl
Website: www.fysx.nl
Begeleiden van loopclinics voor particulieren en bedrijven. Sportmassage.

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN
Doyennéperenlaan 1
Wijk: Vleuterweide
3452EC Vleuten
Tel: 06-54277369
E-mail: info@itf-taekwondo.nl
Website: www.itf-taekwondo.nl
Taekwon-Do IN NAE DO KWAN jeugdgroepen vanaf 4 jaar, volwassen recreatie en wedstrijdsport.Bij ons méér dan alleen slaan en schoppen. . respect voor elkaar . discipline en doorzettingsvermogen . werken aan zelfvertrouwen . zelfbeheersing Training elke dinsdag(17.30u) en vrijdag (18.30u). Voor meer informatie, www.itf-taekwondo.nl Tel; 06-54277369 James/06-55137014 Liesbeth.

Studio Bilderdijkstraat
Bilderdijkstraat 78
Wijk: Overig
3532VJ Utrecht
Tel: 030-2312618
E-mail: info@studiobilderdijkstraat.nl
Website: www.studiobilderdijkstraat.nl/
Studio Bilderdijkstraat biedt de ruimte aan mensen die zich richten op beweging in de breedste zin van het woord. Momenteel is de studio in gebruik voor o.a. yoga, tai chi, massage, dans en musical. Kinderyoga, Koor/musical kinderen, Hatha Yoga volwassenen, Tai Chi, Salsa dansen, massages

Benny's Gym
de Swaan 3
Wijk: Vleuten-De Meern
3451kd Vleuten
Tel: 0617-14 00 00
E-mail: info@bennysgym.nl
Website: bennysgym.nl
Kick-Thaiboksen Vleuten / de Meern

Sunbob Veldhof
Zeldertpolder 11
Wijk: Veldhuizen
3453NV De Meern
Tel: 030-6667888
Website: www.sunbob.nl
Sporten, beauty, nagels, relax, zonnebanken, bewegen, verzorgingsproducten, uiterlijke verzorging, nagelstudio, zonder afspraak, voordeelkaart, 7 dagen per week open. Sunbob is een snel groeiende keten van zonnestudio's die haar start heeft gemaakt in de regio Utrecht. Bij Sunbob tref je alleen het beste en werkt daarom als enige in Utrecht met het topmerk Ergoline, supersnelbruiners.

Schoonheidssalon Paradis
Den Hamstraat 22
Wijk: Vleuten-De Meern
3451 B Utrecht
Tel: 06 - 20552979
E-mail: info@salonparadis.nl
Website: www.salonparadis.nl
Bij schoonheidssalon Paradis kunt u terecht voor complete Gezichts- & Lichaamsbehandelingen, Make-up advies en Beauty arrangementen. Behandelingen gaan volgens afspraak. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient!

Zwembad Fletiomare
Esdoornlaan 5
Wijk: Vleuten-De Meern
3454HH De Meern
Tel: 030-6662501
E-mail: Fletiomare@utrecht.nl
Website: www.utrecht.nl/zwembaden
In Zwembad Fletiomare kan heerlijk gezwommen en gesport worden. Een 25-meter bad van 27 graden waar u vooral baantjes kunt zwemmen. In het kleine bad heeft het water een temperatuur van 30 graden. Aquasporten worden ook gegeven in Zwembad Fletiomare. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Aquajoggen en Aquarobics.

Body Sports
Kanaalweg 94/94A
Wijk: Overig
3533HH Utrecht
Tel: 030-2943443
Website: www.bodysports.nl
Cursus Inline Skating. De inline skates zijn niet meer uit de sportwereld weg te denken. Dat is ook niet zo vreemd, want inline skaten is behalve leuk, ook een uitstekende manier om conditie op te bouwen en te behouden. Skatecursussen om op een veilige, verantwoorde manier te skaten zonder jezelf of anderen in ge vaar te brengen: remmen, bochten, balans, houding, oneffenheden, afzetten.

Body Shape Utrecht
't Zand 4
Wijk: Het Zand
3544NC Utrecht
Tel: 030 6585400
Fax: 030 6585401
E-mail: info@bodyshape-utrecht.nl
Website: www.bodyshape-utrecht.nl
Body Shape is een sport- en danscentrum in Leidsche Rijn (Utrecht) zowel voor de recreatieve als voor de prestatiegerichte sporters. Bij Body Shape kan je o.a. terecht voor de volgende sporten of een combinatie daarvan: (cardio-)fitness, aerobic, spinning en dansen. De extra dingen die wij aanbieden zijn: zonnebank, massages, sauna, kinderopvang, bedrijfsfitness en medical-fitness.

Golfclub De Haar
Parkweg 5
Wijk: Vleuten-De Meern
3451RH Vleuten
Tel: 030-6772860
Fax: 030-6773903
E-mail: gcdehaar@xs4all.nl
Website: www.gcdehaar.nl
De 9-holes parkbaan werd in 1974 aangelegd door Frank Pennink in het Zuiderpark van kasteel De Haar en wordt qua natuurschoon als zeer mooi omschreven. De begroeiïng van de baan bestaat uit eiken, beuken, linden en kastanjes, afgewisseld met naaldhout en fraaie waterpartijen. Groot terras met uitzicht op de baan. Dankzij intensieve drainage is deze kleibaan ook in herfst en winter bespeelbaar.

Leidsche Rijn Marathon

Wijk: Overig
Utrecht
Tel:
Website: www.leidscherijnmarathon.nl
Fortis Marathon Utrecht, Leidsche Rijn City. Hardlopen, wandelen, jeugdloop www.marathonutrecht.nl

Sportcentrum De Meern
Burg. Taets van Amerongenlaan 4
Wijk: Vleuten-De Meern
3454AA De Meern
Tel: 030-6661242
E-mail: info@sportcentrumdemeern.nl
Website: www.sportcentrumdemeern.nl
Groepslessen, Body Shape, Body Step, BodyPump, Masterclass, Pilates, Power Shape, Step, Streetdance, Yoga, Cardio Fitness, Fitness, Fitness begeleiding , JeugdFitness, Power plate, SeniorenFit, Spinning, zonnebank.

Desto
Sportpark Strijland, Strijlandweg 10
Wijk: Terwijde
3541BD Utrecht
Tel: 030-6661230
Website: www.desto-utrecht.nl
c.o.v. Desto: Voetbal, Toneel, Tennis, Jeu de Boules (Petanque). Desto gaat verhuizen naar een nieuw sportpark in Terwijde (de Engh), direct achter het nieuwe industrieterrein Nieuwe Wetering en naast de Haarrijnse Plassen. De verhuizing staat gepland in augustus 2006. DESTO tennis gaat dan van 4 gravelbanen naar 6 verlichte Canada ten banen, waar ook in de winter gewoon kan worden doorgespeeld.

Sportcentrum Oudenrijn
Europawg 48
Wijk: Vleuten-De Meern
3451HG Vleuten
Tel: 030-6664686
Fax: 030-6664693
E-mail: info@sportcentrumoudenrijn.nl
Website: www.sportcentrumoudenrijn.nl
Indoor/outdoor tennisbanen, Squashbanen, Sporthal voor alle zaalsporten/ sportieve evenementen.

Kiki Kemp / Carenetics
Mereveldplein 61
Wijk: Vleuten-De Meern
3454CM De Meern
Tel: 030-6664100
E-mail: carenetics@planet.nl
(Bedrijfs)fitness, aerobics, body / combishape, body & mind en steps. Lessen op div. locatie's in regio Utrecht. Tevens op aanvraag lessen opzetten / overnemen.

Healthclub Better Bodies Leidsche Rijn
Parkzichtlaan 207
Wijk: Parkwijk
3544MN Utrecht
Tel: 030-6660070
E-mail: info-leidscherijn@betterbodies.nl
Website:
www.betterbodies.nl
Faciliteiten: Cardiofitness, fitness, spinning, bodypump, aerobicszalen, 4 x squashbaan, grote indoorgolf range. Saunacentrum met 2 sauna's, stoomcabine, relaxruimte, zonnebanken, schoonheidssalon, crèche, bar, terras.

Healthclub Better Bodies
Parkzichtlaan 207
Wijk: Parkwijk
Utrecht
Tel: 030-6660070
E-mail: info-leidscherijn@betterbodies.nl
Website: www.betterbodies.nl
Faciliteiten: Cardiofitness, fitness, spinning, bodypump, aerobicszalen, 4 x squashbaan, grote indoorgolf range. Saunacentrum met 2 sauna's, stoomcabine, relaxruimte, zonnebanken, schoonheidssalon, crèche, bar, terras. Gratis overdekte parkeergelegenheid. Locatie: sportpark Alendorp met de voetbalvelden, tennispark, honkbal- en softballvelden van U.V.V. en de sporthal van de gemeente Utrecht.