Info Leidsche Rijn

Actueel Weer en Webcam Leidsche Rijn Utrecht
Uw advertentie hier?
Stuur ons een email


Vacature plaatsen?
klik hier

Gezondheidszorg Leidsche Rijn

87 bedrijven in deze categorie:

Toon  bedrijven per pagina 
Leef Preventief
Middenburcht 98
Wijk: Vleuterweide
3452MT Utrecht
Tel: 0650620617
E-mail: info@leefpreventief.nl
Website: leefpreventief.nl
Waar ik blij van word is mensen te begeleiden van gezondheidsdoelstelling naar resultaat. Het is prachtig om te zien hoe mensen helemaal kunnen opleven door te werken aan fysieke en mentale gezondheid. Ik ben er 100% van overtuigd dat dit valt of staat met een gezond voedingspatroon, de balans tussen in- en ontspanning en de juiste mindset.

Puur Marjolein
Middenburcht 98
Wijk: Vleuterweide
3452MT Vleuten
Tel: 0616866224
E-mail: info@puurmarjolein.nl
Website: puurmarjolein.nl
Puur Marjolein is erkend natuurgeneeskundig therapeut. Zij heeft een praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en Thaise yoga massage. Via deze praktijk heeft zij de missie om mensen wat meer stil te laten staan en te ondersteunen bij fysieke- en stress-gerelateerde klachten.

Merlijn Voedingsadvies
Johanniterhof 27
Wijk: Het Zand
3544NG Utrecht
Tel: 06-31911169
E-mail: info@merlijnvoedingsadvies.nl
Website: www.merlijnvoedingsadvies.nl
Lekker in je vel zonder een dieet te volgen! Met Merlijn Voedingsadvies werk je aan een aanpassing van levensstijl, waarbij gezonde voeding en beweging centraal staan. Kijk voor alle mogelijkheden op de website. Ik ga graag met jou in overleg om je doelstellingen te bespreken en daar samen met een op maat geschreven programma naar toe te werken.

Zijn in je Lijf - Massage
Koolwitjeshof 45
Wijk: Parkwijk
3544VG Utrecht
Tel: +31615509210
Fax: +31615509210
E-mail: info@zijninjelijf.nl
Website: www.zijninjelijf.nl
Massage is goed voor je gezondheid. Massage verbetert je doorbloeding, verlaagt stressgevoelens en voorkomt infecties. Door meer in contact te zijn met je lijf wordt je je bewuster van je lijf en herken je eerder hoe het met je gaat en maak je (wellicht) andere keuzes. Voel je goed, ervaar het zelf. Gerrit@zijninjelijf.nl

Praktijk voor haptotherapie mw. Erni Bodegraven
Lester Youngpad 2
Wijk: Terwijde
3543GJ Utrecht
Tel: 06-46053074
E-mail: info@ernibodegravenhaptotherapie.nl
Website: www.ernibodegravenhaptotherapie.nl
Haptotherapie brengt je opnieuw in verbinding met je gevoelens en verlangens en leert je om dit om te zetten in je handelen. Zo breng je balans in voelen en denken. Het leert je om grenzen te stellen, ruimte in te nemen en om te gaan met lastige situaties/conflicten. Zie voor verdere indicaties mijn website.

Fysio Physics Fysiotherapie
Louis Armstronglaan 7
Wijk: Leidsche Rijn Centrum
3542 E Utrecht
Tel: 088 3232500
E-mail: fysiotherapie@fysiophysics.nl
Website: www.fysiophysics.nl
Onze therapeutische behandel- en trainingsmethode staat garant voor sneller resultaat. Onze praktijk bevindt zich bij verloskundigenpraktijk De Lekbrug. Iedereen kan bij ons terecht voor fysiotherapie, maar onze specialisaties zijn zwangerschaps- en vrouwenklachten. Bij onze praktijk kunt u ook uitwendige bekkenbodembehandeling ondergaat via onze Pelvic Trainer. Maakt u gerust een afspraak.

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn
Koldijksterraklaan 210
Wijk: Langerak
3544PP Utrecht
Tel: +31645925991
E-mail: info@gewichtsconsulent-leidscherijn.nl
Website: www.gewichtsconsulent-leidscherijn.nl
Wil je nu eindelijk voor altijd je overgewicht kwijt? Dat kan met de coaching van Gewichtsconsulent Leidsche Rijn in Utrecht. Je gaat afvallen met gewoon gezond en lekker eten. Zo lukt het jou ook! Begin nu en maak een gratis afspraak.

Fysiek Management
Bloemstede 14
Wijk: Overig
3608TK Maarssen
Tel: 06-21631960
E-mail: info@deverbinding.life
Website: www.deverbinding.life
Master Manueeltherapie | Master NLP | Dry Needling specialist | Practitioner Reconnective Healing: Een unieke combinatie van Biomechanische denk-en werkwijze en Healing voor disbalans in Emotionele-Fysieke-Spirituele en Mentale Energie.

De Zwaan Beeldende therapie en Creatieve workshops
Cole Porterplantsoen 14
Wijk: Terwijde
3543CD Utrecht
Tel: 0647769861
E-mail: welkom@beeldendetherapieleidscherijn.nl
Website: www.beeldendetherapieleidscherijn.nl
Bij de Zwaan kun je terecht voor beeldende therapie, voor als je even niet zo lekker in je vel zit of als er lastige emotionele processen spelen. Samen gaan we deze te lijf gaan met behulp van beeldende technieken, zoals klei, verf en steen. Om uiteindelijk te ervaren dat niet alles is zoals het lijkt en je meer kunt dan je denkt ! Ook kun je hier terecht voor ontspannen creatieve workshops.

By Touch
Zonzijde 14
Wijk: Vleuten-De Meern
3454TE Utrecht
Tel: 06-15829697
E-mail: info@bytouch.nl
Website: www.bytouch.nl
Binnen mijn natuurgeneeskundige praktijk geef ik Voetreflex en Tuina behandelingen. Deze kunnen eventueel extra ondersteund worden met kruiden en bloesemremedies.

An Sana Praktijk voor Voetreflextherapie
Derde Westerparklaan 334
Wijk: Het Zand
3544NH Utrecht
Tel: 06-26045874
E-mail: info@ansana.nl
Website: www.ansana.nl
An Sana Praktijk voor Voetreflextherapie is centraal gelegen in Leidsche Rijn. In deze praktijk krijgt u een behandeling op maat. Door middel van voetreflexmassage worden klachten verholpen zoals stress, burn-out, hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, hielspoor, maag- en darmklachten en overgangsklachten. U kunt bij mij ook terecht voor een ontspannende of vitaliserende voetmassage.

Massagepraktijk Utrecht, Leidsche Rijn
Weerschijnvlinder 3
Wijk: Parkwijk
3544DT Utrecht
Tel: 0619922534
E-mail: jenneke@massagepraktijk-utrecht.nl
Website: www.massagepraktijk-utrecht.nl
in mijn massagepraktijk geef ik met veel plezier holistische massage therapie en ontspanningsmassages. Je bent van harte welkom voor een ervaring van rust, bewustwording en ontspanning. De behandelingen worden deels vergoed door je ziektekosten verzekering.

Voetverzorging Joke leidsche Rijn
muurkruid 4
Wijk: Veldhuizen
3453VB De Meern
Tel: 0302617012
E-mail: pedicure-joke.nl
Website: www.pedicure-joke.nl
Voetverzorging Joke Leidsche Rijn. Is een pedicure praktijk in de wijk Veldhuizen. U kunt bij mij terecht omdat u last heeft van uw voeten of om uw voeten te verwennen. Een voetbehandling bestaat uit het knippen,reinigen en polijsten van de nagels.Verwijderen van eelt,likdoorn en evt kloven. De behandeling wordt altijd afgesloten met een korte voetmassage. Omdat uw voeten aandacht verdienen!

Massagepraktijk Luna
Aureliahof 40
Wijk: Parkwijk
3544VE Utrecht
Tel: 030-2332305
E-mail: massage@luna.nl
Website: www.massage-en-cursus.nl/
Ik ben Trudy Middelham en geef sinds 1998 massages en cursussen in Utrecht, Leidscherijn en Rotterdam. Door het opleidingsinstituut De Stroming en TouchPro® Europe ben ik vakkundig opgeleid om een goede professionele ontspanningsmassage te geven. Sinds 1998 geef ik ontspannings-massage cursus, zowel in Utrecht als in Rotterdam. In Utrecht geef ik ook individuele massage cursus (privé les).

Healingpraktijk Ineke Hermus
Lichtenbergerstraat 12
Wijk: Overig
3417BD Montfoort
Tel: 0625590955
E-mail: info@healingpraktijk.info
Website: www.healingpraktijk.info
Voor healing en reading behandelingen in de regio Utrecht. Deze behandelingen kunnen je helpen te helen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

ZwangerFit cursus
Europaweg 48
Wijk: Overig
3451HG Vleuten - De Meern
Tel:
E-mail: doriet@lm-family.com
Website: www.zwangerfit-utrecht.nl
ZwangerFit is de hedendaagse zwangerschapscursus die de theorie over zwangerschap en bevalling combineert met actieve training. Op deze manier blijf je fit en bereid je je lichaam goed voor op de bevalling. Deze cursus wordt gegeven in Sportcentrum Oudenrijn en bestaat uit 9 lesuren voor de bevalling en 6 uur na de bevalling.

Praktijk De Linde
Eerste westerparklaan 53
Wijk: Parkwijk
3544VS Utrecht
Tel: 06-52663695
Fax: -
E-mail: info@praktijkdelinde.com
Website: www.praktijkdelinde.com
De Linde is een praktijk voor Beeldende Therapie. In Praktijk De Linde kan je met behulp van beeldende materialen, zoals verf, klei en krijt, een beeld gaan krijgen van jezelf en de dingen die jou in de weg zitten om je goed te voelen. Samen onderzoeken we andere manieren van kijken naar en omgaan met wat er is.

Arbo-Fit
Musicallaan 159
Wijk: Terwijde
3543EC Utrecht
Tel: 030-6585901
E-mail: info@arbo-fit.nl
Website: www.arbo-fit.nl
Arbofit is een expertisebureau op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Wij zijn gespecialiseerd in ergonomisch onderzoek en preventieve en curatieve interventies. Voor een optimaal arbeidsomstandighedenbeleid biedt Arbofit een totaalpakket bestaande uit: •ergonomisch onderzoek en advies •verzuimpreventie •werkplekonderzoek •tiltrainingen •re-integratie / interventies bij verzuimende werknemers •fysieke tests •belastbaarheidonderzoek ArboFit levert diensten zowel aan het MKB als grotere organisaties.

Haptotherapie Leidscherijn
Herman Heijermansstraat 3
Wijk: Vleuten-De Meern
3451AK Utrecht
Tel: 030-6771938
E-mail: info@haptotherapieleidscherijn.nl
Website: www.haptotherapieleidscherijn.nl
Haptotherapie is voor personen die behoefte hebben aan ondersteuning bij bijvoorbeeld: angst, burn-out, spanningsklachten, omgaan met ingrijpende gebeurtenissen. Haptotherapie houdt zich bezig met zelfontwikkeling. Het is erop gericht je bewust te maken van je gevoelens en denken. Als het denken en voelen meer op elkaar zijn afgestemd, ben je in staat keuzes te maken die bij jou passen.

Praktijk voor Relatietherapie Eekhoudt
Kantbloemsingel 11
Wijk: Vleuterweide
3452CM Utrecht
Tel: 0306773685
E-mail: info@relatietherapie-eekhoudt.nl
Website: www.relatietherapie-eekhoudt.nl
Ik heb een zelfstandig gevestigde praktijk in Relatietherapie. Ik ben gecertificeerd relatietherapeut in Emotionally Focused Therapy. Tevens bied ik het Houd Me Vast Groepsprogramma aan. Dit is een relatietraining voor 5 a 6 paren tegelijk op basis van Emotionally Focused Therapy. Kijk voor meer informatie op mijn site www.relatietherapie-eekhoudt.nl

Zorgwijzer Gilissen
Rapijnenpolder 3
Wijk: Veldhuizen
3453NJ Utrecht
Tel: 0615084122
E-mail: info@dezorgwijzer.nl
Website: www.dezorgwijzer.nl
Leefstijladviseur voor hulp bij afvallen, stoppen met roken, gezonde leefstijl, leefstijladvies

Voetreflexologie Leidsche Rijn
Zonzijde 14
Wijk: Vleuten-De Meern
3454TE Utrecht
Tel: 06-15829697
E-mail: kees.annemieke@planet.nl
Website: www.voetreflexologieleidscherijn.nl
Voetreflexologie Leidsche Rijn is een natuurgeneeskundige praktijk waar u terugkunt voor voetreflexbehandelingen. Deze behandelingen zijn primair gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van uw eigen lichaan te activeren.

Fittherapie
Renoirhof 14
Wijk: Het Zand
3544KD Utrecht
Tel: 0308774746
E-mail: info@fittherapie.nl
Website: www.fittherapie.nl
Fittherapie, de massage therapiepraktijk van Leidsche Rijn! Fittherapie helpt om u weer Fit te laten voelen. U kunt bij ons terecht wanneer u bv last heeft van nekklachten, hoofdpijn of rugklachten. Behandeling worden VERGOED! Ook bieden wij cursussen babymassage aan en hebben we een speciale tafel voor zwangerschapsmassage. Zie www.fittherapie.nl

Pedicurepraktijk Fun4Feet
groenedijk 92
Wijk: Parkwijk
3544ab Utrecht
Tel: 0654796699
E-mail: afspraak@fun4feet.nl
Website: www.fun4feet.nl
Bent op zoek naar een pedicure dan bent u van harte welkom in mijn praktijk, deze is aan huis op de begane grond, er zijn voldoende parkeerplaatsen, ook met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. * pedicure * hotstone massage * kruidenstempel massage * french pedicure * benen harsen * voet verwen behandeling * kadobonnen Overige informatie vind u op mijn site

ESDI
Joan Mirostraat 9
Wijk: Het Zand
3544 Utrecht
Tel: 030-8782359
E-mail: info@esdi.nl
Website: www.esdi.nl
Energetische therapie, reiki, chakra, hoofdpijn, rugpijn, doorstromen, coaching, energie, therapie

GoFysio Terwijde
Musicallaan 159
Wijk: Terwijde
3543EC Utrecht
Tel: 030-6585901
Fax: 030-2990563
E-mail: terwijde@gofysio.nl
Website: http://www.gofysio.nl
GoFysio is een fysiotherapiepraktijk met een brede oriëntatie en een aktieve aanpak. Bij GoFysio kunt u o.a. terecht voor Manuele Therapie, SportFysiotherapie, Bekkenbodem therapie, Kinderfysiotherapie, Psychosomatische fysiotherapie. Tevens kunt u bij GoFysio terecht voor (zwangerschaps) Yoga, Pilates en allerlei andere cursussen. Zie voor meer informatie: www.gofysio.nl

Renske Munnikes Fysiotherapie en haptotherapie.
Joan Mirostraat 9
Wijk: Het Zand
3544NS Utrecht
Tel: 0643724760
E-mail: info@fysio-hapto.nl
Website: www.fysio-hapto.nl
Zowel voor psychische als lichamelijke klachten.Naast de algemene fysiotherapie en begeleiding van mensen met bekkenbodemproblemen, wordt ook haptotherapie gegeven. Deze therapie richt zich meer op de mens in zijn totaal en op de achterliggende oorzaak van de klachten. Leren omgaan met je klachten en je mogeijkheden, bijvoorbeeld ten aanzien van je sport, je werk.

Mamas-coach
Karl Millockerhof 10
Wijk: Terwijde
3543HV Utrecht
Tel: 06-53927879
E-mail: info@mamas-coach.nl
Website: www.mamas-coach.nl
Coaching en workshops voor moeders en zwangeren die weer in balans willen komen. Mamas-coach leert je je hart te volgen en te genieten van het moederschap!

Fysiocratie Fysio-& Manuele Therapie Leidsche Rijn
Monnikeraklaan 5
Wijk: Langerak
3544tg Utrecht
Tel: 030 670 1440
E-mail: Info@fysiocratie.nl
Website: Www.fysiocratie.nl

Opvoedpraktijk 'Vleuterweide'

Wijk: Vleuterweide
3452AK vleuten
Tel: 06-38209487
E-mail: info@opvoedpraktijkvleuterweide.nl
Website: www.opvoedpraktijkvleuterweide.nl
Begin 2009 ben ik gestart met mijn pedagogische praktijk in Vleuterweide (Vleuten). Zelf ben ik moeder van 2 kinderen. Ik werk als gezinshulp-verlener al meer dan 17 jaar in de jeugdhulpverlening. Ik geef opvoedondersteuning aan huis, trainingen voor ouders en kinderen o.a. sociale vaardigheidstrainingen. Meer informatie via 06-38209487 of www.opvoedpraktijkvleuterweide.nl

van Buik tot Baby
Pauwoogvlinder 68
Wijk: Parkwijk
3544DB Utrecht
Tel: 06-15632745
E-mail: info@vanbuiktotbaby.nl
Website: www.vanbuiktotbaby.nl
De zwangerschapscursus die je voorbereidt op de bevalling EN de kraamtijd, samen met je partner!

UniqueBody
Hallsteinlaan 13
Wijk: Overig
3446HM Woerden
Tel: 0348-741740
Fax: 0348-741743
E-mail: info@uniquebody.nl
Website: http://www.uniquebody.nl
UniqueBody,speciaalzaak voor vrouwen die een borstoperatie hebben gehad. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Acupunctuur Bas van Dijk
Joan Mirostraat
Wijk: Het Zand
3544NS Utrecht
Tel: 06-11014978
E-mail: acupunctuur@hotmail.com
Website: www.acupunctuurpraktijk.nu
Acupuncturist Bas van Dijk is lid van de NVA. Acupunctuur kan veel betekenen bij klachten als, hoofdpijn, spierklachten, slapeloosheid en ondersteuning bij het stoppen met roken en afvallen. De behandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraar.

Osteopathie Jacomien Winkels
Meerndijk 35
Wijk: Vleuten-De Meern
3454HN De Meern
Tel: 06-27222666
E-mail: info@osteopathievleutendemeern.nl
Website: www.osteopathievleutendemeern.nl
Osteopathie is een manuele geneeswijze, waarbij men op zoek gaat naar de oorzaak van uw klacht. Met manuele technieken worden die bewegingsverliezen behandeld die uw klachten in stand houden. Indicaties zijn gewrichts- en spierklachten, uitstralende pijn, bekken(-bodem)klachten, buikpijn, verteringsproblemen. Maar ook kinderen en babies worden behandeld, zoals huilbabies etcetera.

Tandartspraktijk Groot Zandveld
Pauwoogvlinder 70
Wijk: Het Zand
3544DB Utrecht
Tel: 030-6701203
E-mail: info@tpgz.nl
Website: www.tpgz.nl
Praktijk voor tandheelkunde, mondhygiene en kindertandverzorging.

GoFysio actieve therapie
Musicallaan 159
Wijk: Terwijde
3543EC Utrecht
Tel: 030-6585901
Fax: 030-2990563
E-mail: terwijde@gofysio.nl
Website: www.gofysio.nl
Bij GoFysio kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en bekkentherapie. U kunt terecht voor begeleide trainingen en bieden wij speciale programma's zoals rugtraining, slank&fit, zwanger&fit, moeder&fit en een cursus voor kinderen met overgewicht en/of ongezonde leefwijze. Neem gerust contact op voor meer informatie over ons aanbod.

Borstvoedingscentrum Pro Lacta
Grietmansraklaan 16
Wijk: Langerak
3544tm Utrecht
Tel: 061 62 62 143
E-mail: info@prolacta.nl
Website: www.prolacta.nl
Lactatiekundige praktijk voor heel Utrecht/Leidsche Rijn en omgeving voor informatie en advies bij borstvoeding. Winkel met o.a. voordelige voedingsbh's, voedingstops, mother mates, kolven, Lilypadz, draagdoeken en andere borstvoedingsartikelen. Zie website voor verdere informatie.

Feet & Wellness
Birkhoven 17
Wijk: Vleuterweide
3452 j Utrecht
Tel: 030-8782359
E-mail: esd@casema.nl
Website: www.feetandwellness.com
Graag verwelkom ik u in mijn praktijk. Pedicure french pedicure hotstone voetmassage nagelslakken op mijn website vind u de prijslijst

Lifecoach Pien Hoogland
breudijk 53
Wijk: Overig
3481 l Harmelen
Tel: 0621507230
E-mail: pien@thatslifecoach.nl
Website: http://www.thatslifecoach.nl/
Coach. Het coachen van mensen in het met plezier werken aan, en succesvol tot stand brengen van, een verbetering in hun leven, privé- of werkgerelateerd.

Baby&Borstvoeding
Beukenburg 10
Wijk: Vleuterweide
3452JC Vleuten
Tel: 06 - 81624122
E-mail: angelique@babyenborstvoeding.nl
Website: www.babyenborstvoeding.nl
Baby en Borstvoeding Lactatiekundigen Leidsche Rijn verzorgt in de regio Utrecht begeleiding bij borstvoeding, lactatiekundige consulten, kolfverhuur (Medela), weegschaalverhuur, verkoop van producten rondom borstvoeding,

Mer Lin, Praktijk voor Energetische Therapie
Luwte 55
Wijk: Vleuten-De Meern
3454TK De Meern
Tel: 030-6666551
Fax: nvt
E-mail: lindavandermeer@ziggo.nl
Website: www.merlinhealing.nl
Healing-Coaching-Massage-Meditatie Individuele behandelingen, workshops en cursussen. Healing en massage bieden ruimte en verlichting bij fysieke- en emotionele problemen. De coaching zorgt voor inzicht in eigen denk- en gedragspatronen. Je leert in acceptatie te zijn en tevens een nieuwe werkelijkheid te creëren. START MEDITATIELESSEN MAART 2009!! Woe. Veldhuizen en vrij. Terwijde

NEO Neurotherapie - praktijk voor neurofeedback
Akkrumerraklaan 156
Wijk: Langerak
3544TV Utrecht
Tel: 06-45954246
E-mail: info@neo-neurotherapie.nl
Website: www.neo-neurotherapie.nl
Praktijk voor neurofeedback, biofeedback en coaching. Gecertificeerd neurotherapeut. Aangesloten bij de NFG (Ned. Federatie voor Gezondheidszorg). Zeer geschikt voor de behandeling van o.a. depressie, AD(H)D, aandachts- en concentratiestoornissen, slaapproblemen, stress en stressgerelateerde klachten. Vergoeding door ziektekostenverzekeraars gedeeltelijk mogelijk.

Homeopathie Horus
Atalantahof 11
Wijk: Parkwijk
3544VD Utrecht
Tel: 0306700755
E-mail: homeopathiehorus@planet.nl
Website: http://www.gerdazaalberg.nl
praktijk voor klassieke homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde - lid NVKH en MBOG - vergoed door zorgverzekeraar

Reiki & Coaching
helene swarthplantsoen 30
Wijk: De Woerd
3454VR DE Meern
Tel: 06-21208063
E-mail: info@reikiencoaching.nl
Website: reikiencoaching.nl
Welkom bij de praktijk voor Reiki & Coaching van Erica Broekhoven. Reiki & Coaching zijn ondersteunend om weer grip op het leven te krijgen en weer kracht te voelen als je het even niet meer zit zitten.

Praktijk voor oefentherapie
Zandweg 147
Wijk: Vleuten-De Meern
3454HA De Meern
Tel: 06 44.44.40.91
E-mail: asmens41@hotmail.com
In deze praktijk kunt u behandeld worden met klachten van de rug, nek, scouders. rsi, hoofdpijn, inconinentie en hyperventilatie en nog veel meer. Uw manier van bewegen kan klachten veroorzaken en deze worden aangepakt met actieve oefentherapie. Gespecialiseerd in bekken/zwangerschapsklachten.

Therapeut Woerden
Daggeldersweg 9
Wijk: Overig
3449j Woerden
Tel: 0348-420568
E-mail: veruswoerden@hotmail.com
Website: www.therapeut-woerden.nl
Praktijk voor Psychosociale begeleiding Therapie Relatietherapie en Family mediation echtscheidingsbegeleiding Als je er alleen of samen niet meer uitkomt Bel gerust eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fitmassage
Renoirhof 14
Wijk: Het Zand
3544KD Utrecht
Tel: 0649775115
E-mail: info@fitmassage.nl
Website: www.fitmassage.nl
Praktijk voor massagetherapie. U kunt hier terecht voor de behandeling van nek, schouder, rugklachten. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk ontspannende behandeling.

Care for Women
Akkrumerraklaan 174
Wijk: Langerak
3544TV Utrecht
Tel: 030-2657967
E-mail: t.vanwijlen@careforwomen.nl
Website: www.careforwomen.nl
U kunt bij mij als Care for Women verpleegkundige terecht voor advies en begeleiding op gebied van de overgang, menstruatieklachten, PMS-klachten, anticonceptiegebruik en zwanger willen worden. Afhankelijk van uw vraag stem ik af op uw persoonlijke situatie. U kunt mij vrijblijvend bellen of mailen voor een consult. Consultvergoeding is mogelijk via de ziektenkosteverzekeraar.

Mer Lin Praktijk voor Energetische Therapie
Luwte 55
Wijk: Vleuten-De Meern
3454TK Utrecht
Tel: 030-6666551
E-mail: lindavandermeer@wanadoo.nl
Website: www.merlinhealing.nl
Healing - Coaching - Massage - Cursussen - Workshops Een healing maakt aangeleerde gedragspatronen en vastzittende problemen zichtbaar en laat eventuele blokkades oplossen. Het helpt bij ieder klachtenpatroon! De persoonlijke gesprekken geven vertrouwen en inzicht waardoor je beperkende gedachten en overtuigingen los laat. Voor meer informatie en cursusagenda kijk, www.merlinhealing.nl

Praktijk Verus Woerden
Daggeldersweg
Wijk: Overig
3449 j Woerden
Tel: 0348-420568
E-mail: veruswoerden@hotmail.com
Website: www.therapeut-woerden.nl
Iedereen heeft weleens klachten of problemen die het leven tijdelijk beinvloeden. Binnen een gezin, relatie, werk of op school kunnen allerlei problemen of conflicten spelen. Als u er alleen of samen niet meer uitkomt kan psychosociale therapie en mediation/echtscheidingsbegeleiding een uitkomst bieden. Binnen mijn praktijk is tevens begeleiding voor kinderen van gescheiden ouders mogelijk.

Praktijk voor Relatietherapie en Echtscheidingsbeg
Daggeldersweg 9
Wijk: Overig
woerden
Tel: 0348-420568
E-mail: veruswoerden@hotmail.com
Begeleiding en therapie bij Relatieproblemen en echtscheidingsbegeleiding, omgangsregeling, gesprekken met de kinderen. Als je er alleen of samen niet meer uitkomt

Sofeet pedicure praktijk
Wethouder Gerssenlaan 7
Wijk: Vleuten-De Meern
3454BA Utrecht
Tel: 030-8786531
E-mail: sophie@sofeet.nl
Website: www.sofeet.nl
Mijn Salon is op de eerste verdieping aan huis gelegen. De salon ruimte is naar eigen idee ingericht en al zeg ik het zelf, de salon is leuk, gezellig en sfeervol. U kunt bij mij terecht voor een uitgebreide pedicure behandeling, cosmetische voetbehandeling en tevens kunnen de nagels gelakt worden of french pedicure. Bent u nieuwsgierig geworden, maak dan snel een afspraak. Sophie

UVC Utrecht
Molenpolder 20
Wijk: Veldhuizen
3453 N Utrecht
Tel: 088-7557531
E-mail: UVCUtrecht@gmail.com
Website: www.uvcutrecht.nl
Veilig en natuurlijk bevallen binnen 12 uur met continue persoonlijke begeleiding. Als u zwanger bent kunt bij ons terecht, tenzij u naar een gynaecoloog verwezen bent. Veiligheid voorop. Begeleiding bij kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed. Poliklinische bevalling in het wilhelmina kinderziekenhuis. Filosofie: Preventive support of labour.

BioResonantiePraktijk de Meern
Ruijgenhoeksepolder 22
Wijk: Veldhuizen
3453 N Utrecht
Tel: 06-53736609
E-mail: info@bioresonantiedemeern.nl
Website: www.bioresonantiedemeern.nl
Een ALLERGIE is heel vervelend. Het veroorzaakt vele lichamelijke ongemakken en het houden van een dieet is niet gemakkelijk. Met bioresonantie kunnen vele allergieen opgespoord en behandeld worden zodat de klachten verdwijnen en er geen dieet meer gevolgd hoeft te worden. Ook vele andere klachten kunnen behandeld worden met bioresonantie.

Pedicure De Meern
Luwte 28
Wijk: Vleuten-De Meern
3454TL De Meern
Tel: 030-751 49 58
E-mail: pedicuredemeern@yahoo.com
Website: www.everyoneweb.com/pedicuredemeern
gediplomeerde pedicure in De Meern heeft ruimte voor behandelingen en/of advies. Aangesloten bij ProVoet. Kijk op www.everyoneweb.com/pedicuredemeern of bel 030 - 751 49 58

Inner Fire Works Shiatsu Praktijk
Groenedijk 56
Wijk: Parkwijk
3544AB Utrecht
Tel: 030-230-2589
E-mail: info@innerfireworks.com
Website: www.innerfireworks.com
Shiatsu is een Japanse vorm van duimdruk massage die zich richt op dezelfde energiebanen als acupunctuur. Het is een zeer doeltreffende remedie tegen energieblokkades en cirulatie problemen zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, stijfheid, stress, vermoeidheid, e.d. Mensen houden hun kleren gewoon aan. Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST)

Handjehelpen regio Utrecht

Wijk: Overig
Utrecht
Tel: 030-2632950
E-mail: info@handjehelpenregioutrecht.nl
Website: www.handjehelpenregioutrecht.nl
Vrijwillige thuishulp en mantelzorgondersteuning voor kinderen en volwassenen met een handicap of chronische ziekte en voor kinderen met gedragsproblemen. Actief in een groot gedeelte van de provincie Utrecht waaronder Leidsche Rijn en Vleuten- De Meern.

Speciaaal
Eyckenstein 37
Wijk: Vleuterweide
3452JD vleuten
Tel: (06)48531926
E-mail: esd@casema.nl
Website: www.speciaaal.nl
Een combinatie van schoonheidsbehandelingen en Voetverzorging.

Praktijk voor oefentherapie Cesar en Mensendieck
van Lawick van Pabstlaan 10a
Wijk: Veldhuizen
3453RB De Meern
Tel: 030 6620111
E-mail: m.werner@freeler.nl
Website: bewegingenhouding.nl
Oefentherapie Cesar en Mensendieck zijn paramedische behandelmethoden gericht op het behandelen en voorkomen van klachten ten gevolge van onjuiste houdings- en bewegingsgewoonten. Vaak zijn deze klachten al langdurig aanwezig of komen regelmatig terug. Binnen onze praktijk hebben we ook de specialisatie kinderoefentherapie. Hierbij behandelen we kinderen met motorische achterstanden.

Praktijk voor Energetische Therapie
Boomstede 334
Wijk: Overig
3608BA Maarssenbroek
Tel: 0346-287046
Fax: n.v.t.
E-mail: lgilijamse@hotmail.com
Website: home.hetnet.nl/~boomstede_et
In mijn praktijk behandel ik mensen met uiteenlopende klachten zoals vermoeidheid, allergie, eczeem en darmproblemen. Ik werk voornamelijk met Bioresonantie: d.i. een succevolle methode die met trillingen werkt. Zeer geschikt voor kinderen, b.v. bij kindereczeem.

Verus Woerden
Daggeldersweg 9
Wijk: Overig
3449 j Woerden
Tel: 0348-420568
E-mail: veruswoerden@hotmail.com
Iedereen heeft wel eens klachten of problemen die het leven op een onaangename wijze beinvloeden. Binnen een gezin of relatie kunnen er allerlei problemen/conflicten spelen. De balans kan behoorlijk verstoord zijn. Met behulp van psychosociale therapie en mediation kan een nieuw perspectief worden gecreeerd.

OsteoMedica Gezonheidszorg
Van Lawick van Pabstlaan 10a
Wijk: Veldhuizen
3453RB De Meern
Tel: 030 232 58 85
E-mail: info@osteomedica.nl
Website: www.osteomedica.nl
Osteopathie OsteoMedica is een portal voor patienten, medici, paramedici en andere professionals in de zorg, - uit de regio Bunnik, Breukelen, De Bilt, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten, Woerden, Zeist- die geinteresseerd zijn in osteopathie als alternatief voor tal van klassiek medisch niet-verklaarbare pijnklachten en functiestoornissen. Tevens vindt u hier ons praktijkadressen.

Hwasheng Chinese Medical Center B.V.
Rijnlaan 54
Wijk: Overig
3522BP Utrecht
Tel: 030-2671245
E-mail: shprc@hotmail.com
Website: www.hwasheng.nl
Acupunctuur,Utrecht,Chinese,kliniet,Orthopedie,TCM,TCG,Tuina,Kruidentherapie,Yin en Yang,Moxatherapie,Hwasheng Chinese Medical Center in Utrecht en Leiden.

Incendio Healing
Schaduwrijk 29
Wijk: Vleuten-De Meern
3454ts de meern
Tel: 030-6622291
E-mail: info@lindabrand.nl
Website: www.lindabrand.nl
Energetische Therapie is een vorm van Healing waarbij gebruik wordt gemaakt van energie, wat puur bewustzijn is. Deze energie heelt kwesties op zowel oorzaak als gevolg van patronen en fysieke klachten. Zodra patronen zichtbaar worden en blokkades zijn opgelost, verdwijnen ook de klachten.

pedicurepunt
millingenhof
Wijk: Overig
1106 k amsterdam
Tel: 020-7767635
E-mail: pedicure@pedicurepunt.nl
Website: www.pedicurepunt.nl
PedicurePunt heeft zich gespecialiseerd in; Diabetische & Reumatische voet Nagelbeugel techniek Kalk & Schimmel nagels Ingegroeide nagels Likdoorns & Overtollig eelt etc. Voor de verzorging of behandeling van uw voet bent u bij PedicurePunt aan het juiste adres. PedicurePunt werkt alleen volgens afspraak! Telefonisch 020-7767635 of u kunt ook E-mailen naar info@pedicurepunt.nl. Ook voor bij u thuis, verpleeg of oudere centra's, aanleunwoningen, psychiatriehuizen, sportverenigingen etc . PedicurePunt komt overal, in Amsterdam en omstreken.

Wijkzorgcentrum Vleuterweide
Mattenbieslaan 32
Wijk: Vleuterweide
3452AE Vleuten
Tel: 030-6777442
E-mail: info@gezondvleuterweide.nl
Website: www.gezondvleuterweide.nl
Sinds dec 05 zijn wij gevestigd in de wijk Vleuterweide. In het centrum zit een huisartsenpraktijk, fysiotherapie,cesartherapie, kinderfysio, manueel therapie, logopedie, maatschappelijk werk, psychologe, thuiszorg en binnenkort verloskunde. Zie ook: www.gezondvleuterweide.nl

Huisartsenpraktijk Vleuterweide
Dwergbieslaan 62
Wijk: Overig
3452AK Utrecht
Tel: 0900-4441241
E-mail: huisartsenpraktijkharmelen@planet.nl
Website: harmelen.huisartsen.nl
In mei 2006 opent de Huisartsenpraktijk Vleuterweide haar deuren! U kunt hier terecht voor huisartsenzorg. Een aantal artsen heeft zich tevens gespecialiseerd in echografie (o.a. zwangerschapsecho's, buikorganen en bewegingsapparaat).

Gezondheidscentrum Tandartspraktijk Zuilen
Amsterdamsestraatweg 542
Wijk: Overig
3533EN Utrecht
Tel: 030-2445475
Oproep tandartsbezoek voor kinderen. Uit recent onderzoek is gebleken dat slechts 25% van de kinderen onder de 18 jaar naar de tandarts gaan voor de jaarlijkse controle. Indien u en/of uw kinderen op dit moment nog geen tandarts hebben, kunt u contact opnemen met onze praktijk. Wij nemen nog steeds patiënten aan. De tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar worden door uw basisverzekering betaald.

Apotheek Veldhuizen
Molenpolder 26
Wijk: Veldhuizen
3453NZ De Meern
Tel: 030-662 9160
Fax: 030-662 9169
Website: www.fleir.nl

Mocking - Psychotherapie en trainingen
Dorpsstraat 8
Wijk: Vleuten-De Meern
3451BK Vleuten
Tel: 030-6775881
E-mail: neeltje@gestalttherapeut-eagt.nl
Website: www.gestalttherapeut-eagt.nl
Gestalttherapie is een vorm van psychotherapie die zich richt op onafgewerkte of onverwerkte zaken in je leven. Deze zitten als het ware "verpakt" in lastige toestanden zoals onbestemde angsten, chronische vermoeidheid, snel wisselende stemmingen, concentratieproblemen, etc. Als jij met iets dergelijks geconfronteerd wordt is het de moeite waard om te onderzoeken of daar wellicht meer achter zit.

Centerpulse Orthopedics Netherlands B.V.
Blaeulaan 60
Wijk: Papendorp
3502GB Utrecht
Tel: 030-2804280
Fax: 030-2804386
Website: http://www.centerpulse-orthopedics.com/NL/en/Home/Home
Centerpulse is sinds 1 juni 2002 de nieuwe naam van het bekende Sulzer Medica concern. Sinds 1961, bij het op de markt komen met medische technologie, is de naam Sulzer een synoniem voor buitengewone resultaten in onderzoek, ontwikkeling, fabricage en kwaliteit van orthopedische implantaten. De divisie Orthopedie van Centerpulse levert aan artsen in meer dan 80 landen.

Tandartspraktijk Parkwijk
Mierikswortelstraat 5
Wijk: Parkwijk
3544CM Utrecht
Tel: 030-2304333
E-mail: afspraak@tandartsparkwijk.nl
Website: www.tandartsparkwijk.nl
De praktijk is gevestigd aan de Mierikswortelstraat nummer 5 in Parkwijk. Dit is vlak achter het appartementengebouw van de Melissekade en vlakbij winkelcentrum Parkwijk en het gezondheidscentrum. De praktijk is uitgerust met de nieuwste apparatuur en modernste materialen. De behandelingen worden volgens de laatste ontwikkelingen en in een vriendelijke open sfeer uitgevoerd.

Rebalancing en Reiki
F v Eedenstraat 6
Wijk: Vleuten-De Meern
3451AZ Vleuten
Tel: 030-6776915
Fax: 030-6771179
E-mail: jvherk.praktijk@wanadoo.nl
Website: www.rebalancing-reiki.nl
Rebalancing en Reiki, ind. beg. + cursussen. Mevr. drs J. van Herk Lid VRN- Geregistreerd SRBAG en TBNG.

Dijkstra, R A
Zandweg 86
Wijk: Vleuten-De Meern
3454JX De Meern
Tel: 030-2941017
Praktijk voor osteopathie D.O. - MRO Meer: Zevenblad 1 3453TJ De Meern 030 2941017

AAA Gezondheidscentrum
Waterbieslaan 19
Wijk: Vleuten-De Meern
3452AM Vleuten
Tel: 0900-1091019
Acupunctuurbehandelingen voor slecht genezende wonden, pees-, spier- en gewrichtsklachten, urge-incontinentie, acne, pijn, afvallen, stoppen met roken, etc.

L.H.M.Hoogstraten
Riesenberg 49
Wijk: Vleuten-De Meern
3453PG De Meern
Tel: 030-2895470
Tandprotheses en Kunstgebitten

A. Glerum
Puntenburg 3
Wijk: Vleuten-De Meern
3451CD Vleuten
Tel: 030-6772500
Tandheelkundige implantologie orthodontie Dhr A. Glerum i.s.m. L.Hoogstraten (tandprotheticus). Vrijdag gesloten.

Gezondheidscentrum Parkwijk
Groenedijk 29
Wijk: Parkwijk
3544AB Utrecht
Tel: 030-6696010
Fax: 030-6696019

Gezondheidscentrum Veldhuizen
Molenpolder 20
Wijk: Vleuten-De Meern
3453NZ De Meern
Tel: 030-6690800
Fax: 030-6690819

Geestelijke Gezondheid Zorg Utrecht
Biltstraat 50
Wijk: Overig
3572BD Utrecht
Tel: 030-2679898
Fax: 030-2679002
E-mail: informatiecentrum@altrecht.nl
Website: www.altrecht.nl
Heeft u te maken met psychische problemen van uzelf of iemand anders? Zoekt u advies, hulp, verwijsmogelijkheden, consultatie, een luisterend oor...? Deze site biedt een overzicht van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en maatschappelijke opvang voor de regio midden westelijk Utrecht.

ELIAGG Evangelisch Landelijk Initiatie
Van Lawick van Pabstlaan 10A
Wijk: Vleuten-De Meern
3453RB Utrecht
Tel: 06-29070019
E-mail: aj.vink@planet.nl
Website: www.eliagg.nl/LeidscheRijn.html
ELIAGG staat voor Evangelisch Landelijk Initiatief voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Het is onze droom om een landelijk netwerk van te vormen van therapeuten die professionaliteit en kwalitatief hoogstaande zorg bieden vanuit een christelijk perspectief.

Cesar Wieggers & De Jongst
Mereveldlaan 2
Wijk: Vleuten-De Meern
3454GC De Meern
Tel: 030-2447809
E-mail: info@cesarleidscherijn.nl
Website: cesargouda.nl/
Basisgedachte Mensen lopen, gaan zitten, staan op. Mensen bukken, tillen, springen etc. Niet iedereen gebruikt hierbij dezelfde spieren in dezelfde mate. Het bewegen gebeurt grotendeels onbewust en iedereen ontwikkelt zo zijn eigen houdings- en bewegingsgewoonten. Maar...niet al deze gewoonten zijn goed voor het lichaam.

Praktijk voor Acupunctuur Bas van Dijk
Langerakbaan 201
Wijk: Langerak
3544RD Utrecht
Tel: 030-6703942
Website: www.acupunctuurpraktijk.nu/
Acupunctuur is al eeuwenlang de belangrijkste vorm van geneeskunde in China, Japan en meerdere Oosterse landen. Het heeft een ontwikkeling van maar liefst vierduizend jaar doorgemaakt en sinds het in de zeventiger jaren in het Westen is doorgedrongen heeft het zich verder ontwikkeld en verbeterd. Momenteel wordt acupunctuur bij eenderde van de wereldbevolking toegepast.

Primair Huisartsenpost Leidsche Rijn
Van Lawick van Pabstlaan 12
Wijk: Vleuten-De Meern
3453RB Utrecht
Tel: 0900–4701470
Website: www.sdhu.nl/
Als u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op feestdagen dringend huisartsenhulp nodig heeft, kunt u terecht bij een huisartsenpost. Alle huisartsen uit de regio zijn aangesloten bij een huisartsenpost en doen regelmatig dienst. Doordat het om een grote organisatie gaat, is de kans klein dat u tijdens diensturen uw eigen huisarts treft. De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vr

ABC Fysiotherapie Leidsche Rijn
Langerakbaan 201
Wijk: Langerak
3544RD Utrecht
Tel: 030-2611019
Fax: 030-2340966
E-mail: mail@abcfysio.nl
Website: www.abcfysio.nl/
Uw specialist op het gebied van (sport)blessures! ABC Fysiotherapie Leidsche Rijn houdt u in beweging! Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Blessureadvies, Medisch fitness, Trainingsadvies, Sportmassage, Sportbegeleiding. Binnen 48 uur gegarandeerd de eerste afspraak. Geopend van 7:00 - 21:00, ook in het weekend.

Apotheek Parkwijk
Eerste Oosterparklaan 46
Wijk: Parkwijk
3544AK Utrecht
Tel: 030 - 670 20 70
Fax: 030 - 670 20 79
E-mail: apotheekparkwijk@ezorg.nl
Website: www.apotheekparkwijk.com
Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00u t/m 17.30u. Buiten deze tijden kunt u terecht bij apotheek Ziekenzorg te Utrecht of bij apotheek Palaene Hof te Woerden. De farmaceutische zorg in Leidsche Rijn heeft de patient centraal staan. Diensten: Uw medicijnen in een andere verpakking Spreekkamer Voorlichting Vragen Cosmetica Informatie Kringkrant Inhalatie-instructie

Verloskundigenpraktijk Leidsche Rijn
Langerakbaan 201
Wijk: Parkwijk
3544RD Utrecht
Tel: 06-54632911
E-mail: info@geboortesenzo.nl
Website: www.geboortesenzo.nl
Wij bieden: * Grote inzet en enthousiasme * Continuïteit van zorg, doordat we met drie verloskundigen werken * Voldoende tijd tijdens het spreekuur * Persoonlijke aandacht * Ruimte voor vragen * Iedere werkdag telefonisch te bereiken voor vragen en het maken van afspraken * Een avondspreekuur * Directe bereikbaarheid (zonder tussenkomst van doktersdienst) * Begeleiding van bevallingen