Info Leidsche Rijn

Actueel Weer en Webcam Leidsche Rijn Utrecht
Uw advertentie hier?
Stuur ons een email


Vacature plaatsen?
klik hier

Kunst & Cultuur Leidsche Rijn

17 bedrijven in deze categorie:

Toon  bedrijven per pagina 
Kien Tekst en Foto
Hermelijnvlinderdijk 155
Wijk: Het Zand
3544ZD Utrecht
Tel:
E-mail: kientekstenfoto@outlook.com
Website: www.kientekstenfoto.nl/
Slimme communicatie, krachtige beelden. Ik help je uit de brand bij het schrijven of redigeren van (web)teksten en verzorg daarbij het beeldmateriaal voor de meeste krachtige boodschap.

Atelier in de Wolken
Hogeweide 6
Wijk: Leidsche Rijn Centrum
3541BC Utrecht
Tel: 06-44806532
E-mail: atelier@bsoindewolken.nl
Website: http://www.bsoindewolken.nl/atelier-in-de-wolken
Atelier in de Wolken organiseert cursussen en workshops waar creativiteitsontwikkeling centraal staat. Kom bijvoorbeeld gezellig met je peuter op creatieve ontdekkingstocht! Neem een kijkje op onze site voor meer informatie!

TOTAALFOTOGRAFIE
De Grauwert 10
Wijk: Vleuten-De Meern
3451KL Vleuten
Tel: 0639490301
E-mail: totaalfotografie@gmail.com
Website: totaalfotografie.nl
Tijdloze en moderne bruidsfotografie door nr.1 trouwfotograaf van Nederland, TOTAALFOTOGRAFIE

Muziek in de Meern
ten Veldestraat 69
Wijk: Vleuten-De Meern
3454EJ Utrecht
Tel: 0612357722
E-mail: info@muziekindemeern.nl
Website: www.muziekindemeern.nl
Concerten en lessen door professionele musici uit Leidsche Rijn. Klassieke muziek. Locatie concerten is vaak de Metaalkathedraal. Kamerorkest Concerto Limes en projectorkest. Kamermuziek. Laagdrempelig. Concerten met jong talent uit Leidsche Rijn. Traditioneel Kerstconcert maar ook Concerten in de Dorpstuin. Musici zijn ook in te huren voor speciale gelegenheid.

Zangstudio Brian Sporkslede

Wijk: Parkwijk
Utrecht
Tel: 06-21511577
E-mail: brian@zangles.nl
Website: www.zangles.nl
Meer plezier in het zingen, door minder stemproblemen, verbeter je ademsteun, zing met meer overtuiging en emotie, leer zangtechniek, kom een demo opnemen bij Zangstudio Brian Sporkslede.

Excellent Art
Proostwetering 53
Wijk: De Wetering-noord
3543AC Utrecht
Tel: 030-2212121
E-mail: info@excellent-art.nl
Website: www.excellent-art.nl
Kunstgalerie met een gevarieerde collectie schilderijen van o.a. Ruud de Wild, Tos Kostermans, Peter Donkersloot e.a., fotografische kunst van o.a. Erwin Olaf, Rudi Huisman, Simon Warmer en glaskunstobjecten van Louis La Rooij. Regelmatig wisselende exposities van gerenommeerde kunstenaars. Dagelijks geopend van 08.30-18.00, zaterdag 10.00-17.00 uur.

Echt Mooij fotografie
Leo Fallplantsoen 14
Wijk: Terwijde
3543HH Utrecht
Tel: 0655300589
E-mail: info@echtmooij.nl
Website: www.echtmooij.nl
Arnaud Mooij Ik ben Arnaud Mooij en ik ben portretfotograaf en reportagefotograaf in Utrecht. Mijn passie is het fotograferen van mensen. Contact staat centraal in mijn fotografie, vanuit mijn interesse in mensen. In dit contact ontstaat vaak een ontspannen sfeer. Daardoor komt de persoonlijkheid van de geportretteerde goed in beeld, wat mijn fotos puur maakt.

Leen Kessels Beelden
Emmy van Lokhorststraat
Wijk: Het Zand
3544HM Utrecht
Tel: 062669426
E-mail: contact@leenkessels.nl
Website: www.leenkessels.nl
Cursussen en workshops beeldhouwen in steen voor beginners en gevorderden. Je kunt op elk moment instappen! Met een maximum van 8 deelnemers per cursus is er individuele aandacht. Gratis en ruim parkeermogelijkheid.

Atelier Monique Sleegers
Emmy van Lokhorststraat 56
Wijk: Overig
3544 HM Utrecht
Tel: 06-44482658
E-mail: atelier@moniquesleegers.nl
Website: www.moniquesleegers.nl
Beeldend kunstenaar Monique Sleegers heeft sinds vorig najaar haar atelier in een van de atelierwoningen van de Ateliers Kersenboomgaard. Naast het maken van sculpturen in klei geeft ze er workshops en cursus. In workshops vindt beeldend kunstenaar Monique Sleegers het overbrengen van de liefde voor het vak het allerbelangrijkste. Het plezier en de verbazing van mensen te zien als ze iets gemaakt

Voice Joy
Zandooghof 26
Wijk: Parkwijk
3544VK Utrecht
Tel: 0306705306
E-mail: fonbas@telfort.nl
Website: www.voicejoy.nl
Annemieke Bastiaans verzorgt zangworkshops voor bedrijven en particulieren. Op een vrolijke en uitdagende manier zingt de groep al snel meerstemmige liedjes. Niet door eindeloos oefenen, maar doordat Annemieke verschillende korte eenvoudige melodieën laat samenkomen. Deze methode wordt ook wel circel singing genoemd. Het geeft een geweldig gevoel als je uit het niets met elkaar mooie akkoorden kan maken.

Argentijnse Tango Cielito
theo van doesburg straat 18
Wijk: Het Zand
3544mh Utrecht
Tel: 0649299670
E-mail: info@cielito.nl
Website: www.cielito.nl
Proefles Argentijnse Tango met de nieuwe school Cielito. De lessen zijn gericht op de connectie tussen leider en volger, hoe het lichaam beweegt, improvisatie, en vooral plezier. Kom langs om een indruk te krijgen hoe leuk Argentijnse tango kan zijn. Voor meer informatie over lessen, optredens en andere evenementen neem contact met ons op.

mernissi

Wijk: Overig
Utrecht
Tel:
E-mail: artetciment.souad@gmail.com
Website: www.hotelsdesignonlinevanamsterdam.com
Hotels Design Online Van Amsterdam, alle historische motieven betegeling met de cement tegels, middeleeuwse kleuren, 6de tot 16de eeuw, meer dan 250 réferenties betegeling met de cement tegels, 54 kleuren om eindeloos te combineren

anas

Wijk: Overig
Utrecht
Tel:
E-mail: artetciment.souad@gmail.com
Website: www.hotelsdesignonlinevanamsterdam.com
Hotels Design Online Van Amsterdam, alle historische motieven betegeling met de cement tegels, middeleeuwse kleuren, 6de tot 16de eeuw, meer dan 250 réferenties betegeling met de cement tegels, 54 kleuren om eindeloos te combineren

Artimart
Mereveldlaan 149
Wijk: Vleuten-De Meern
3454CE Utrecht
Tel: 0306621891
E-mail: info@artimart.com
Website: www.artimart.com
unieke handgemaakte sieraden en kunstvoorwerpen.

Profondo Reizen
Rietgraslaan 27
Wijk: Vleuterweide
3451PJ Vleuten
Tel: 06-38246240
E-mail: jvo@profondoreizen.nl
Website: www.profondoreizen.nl
Profondo Reizen, voor uw gespecialiseerde kunst- en cultuurreizen naar Italië. In groepsverband, individueel (arrangement, accommodaties) of op maat voor u(w bedrijf) gemaakt. Wij bieden o.a. een prachtige wijn-gastronomiereis aan naar Zuidwest-Toscane. Bezoeken en proeverijen bij topproducenten in Montalcino, Montepulciano en Bolgheri staan hierbij centraal. Verdere specialisatie is Michelangelo.

Linked cultuurmanagement
Klifrakplantsoen 132
Wijk: Langerak
3544RB Utrecht
Tel: 06 10279194
E-mail: inke@linked-cultuurmanagement.nl
Website: www.linked-cultuurmanagement.nl
linked is een projectbureau dat zich beweegt in de culturele sector. Voor projectcoördinatie en/of -ondersteuning, de ontwikkeling van beleids- en projectplannen en advies kunt u bij linked terecht. linked werkt vanuit de gedachte dat alles onderling verbonden is. Verleden, heden en toekomst. Alles en iedereen heeft zijn eigen verhaal maar verbindingen zijn er altijd en overal.

Bureau Beyond
Beneluxlaan 4
Wijk: Overig
3527TH Utrecht
Tel: 030 - 286 71 00
E-mail: bureaubeyond@utrecht.nl
Website: www.beyondutrecht.nl
Het scenario: ‘Beyond Leidsche Rijn, de Vinex-opgave voor de kunst’ is een plan voor de verkenning van de relaties tussen beeldende kunst, het landschap, stedelijk leven en het bouwprogramma in Leidsche Rijn. De kunstenaars reageren op de specifieke ontwikkelingen in Leidsche Rijn en op het fenomeen Vinex in het algemeen.Beyond startte in 2003 met blijvende kunstwerken en tijdelijke projecten.