Info Leidsche Rijn

Actueel Weer en Webcam Leidsche Rijn Utrecht
Uw advertentie hier?
Stuur ons een email


Vacature plaatsen?
klik hier

Cursussen/Trainingen Leidsche Rijn

44 bedrijven in deze categorie:

Toon  bedrijven per pagina 
Training te Velde

Wijk: Langerak
Utrecht
Tel: 0611333719
E-mail: edwin@trainingtevelde.nl
Website: http://trainingtevelde.nl/
Trainen in de buitenlucht. Hardlooptrainingen, conditie- en krachttrainingen, Cross Country skating. Voor particulieren en bedrijven. Vaste trainingen, voorbereiding voor (loop)evenementen, clinics.

Wijsenzo

Wijk: Overig
3451pp Utrecht
Tel:
E-mail: info@wijsenzo.com
Website: www.wijsenzo.com
Welkom op Wijsenzo! Wijsenzo biedt opvoedondersteuning, individuele begeleiding en (groeps)coaching in de omgeving Vleuten & Leidsche Rijn. Het groepsaanbod wordt daarnaast ook in Nijkerk verzorgd. Bij Wijsenzo kunt u terecht voor al uw vragen omtrent het opgroeien en opvoeden van uw kind, zowel thuis als op school. Wij bieden individuele begeleiding, maar ook begeleiding in gezinsverband of in groepsverband. Dit afhankelijk van wat passend is bij uw kind en uw vraag. Wijsenzo is van mening dat een goede match tussen ouder, kind en begeleider essentieel is, daarom bieden wij standaard een gratis kennismaking. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de site www.wijsenzo.com.

Talenschool Terwijde
Musicallaan 385
Wijk: Terwijde
3543ed Utrecht
Tel: 0613596040
E-mail: talenschool.terwijde@gmail.com
Website: talenschoolterwijde.weebly.com
Talenschool Terwijde biedt taallessen aan voor Spaans, Portugees, Italiaans en Nederlands als tweede taal (NT2). This language school offers lessons of Dutch (NT2), Spanish, Portuguese and Italian. Esta escuela de idiomas ofrece clases de holandés para hispanohablantes y clases de portugués e italiano.

Raising English
Bredeschool Het Zand
Wijk: Het Zand
3544DB Utrecht
Tel: 0651077552
E-mail: info@raisingenglish.com
Website: raisingenglish.com
Raising English is a unique language institute working with several schools/day care centres in and around Utrecht. We specialise in providing English Enrichment lessons to young learners by means of a creative curriculum enhanced with stimulating stories and lively songs. At Raising English, we are focused on setting children up for the future.

Rijschool Bharos
Augustusweg 26
Wijk: De Balije
3453KS Utrecht
Tel: 0308781821
E-mail: gieta35@gmail.com
Website: www.rijopleidingbharos.nl
Autorijschool in de meern, leidsche rijn, vleuten, maarssen, Utrecht, Houten, en Omgeving

Rijschool De Meern
Zandweg 88
Wijk: Vleuten-De Meern
3451JX Utrecht
Tel: 06-36168425
E-mail: ge@rijschooldemeern.nl
Website: www.rijschooldemeern.nl
Autorijschool en Motorrijschool De Meern is een begrip in de regio. Wij rijden vooral in De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Harmelen en Utrecht. De opleiding is er op gericht om jouw een veilige bestuurder te maken. Dit doen we samen met jouw op het tempo dat bij jouw past. Voor meer informatie bezoek onze website: www.rijschooldemeern.nl

Taleninstituut Lourens

Wijk: Vleuterweide
3452CE Utrecht
Tel: 0640412496
E-mail: info@taleninstituut.eu
Website: taleninstituut.eu
Bij Taleninstituut Lourens bieden wij cursussen aan voor mensen en organisaties in de talen Spaans, Nederlands (NT2) en Engels.

Alegría
Groenedijk 29D
Wijk: Langerak
3544AB Utrecht
Tel: 06-44456578
E-mail: alegria.spaans@gmail.com
Website: www.alegria-spaans.nl
Cursus Spaans: bij Alegría krijg je leuke en afwisselende lessen Spaans in een klein groepje bij de docente thuis. Op deze manier krijg je intensievere begeleiding dan bij taalscholen met grote klassen. Leer Spaans voor een heerlijke vakantie, een lange reis, overwinteren of emigreren. Op de website staat de datum van de eerstkomende gratis proefles.

Purple Monkey Breinonderwijs
Zilverschoonlaan 7
Wijk: Vleuterweide
3452AA Vleuten
Tel: 030-2963959
Fax: 030-2963957
E-mail: info@purplemonkey.nl
Website: www.purplemonkey.nl/
Stel de juiste prioriteiten, word creatiever, onthoud beter, studeer slimmer, leer sneller lezen, ga efficinter met je tijd om, ontdek mindmapping, ontwikkel jezelf! Wij verzorgen trainingen voor o.a. scholieren, scholieren en ouder, examenkandidaten, mensen werkzaam bij bedrijven en overheid, in-company of als open training in ons trainingscentrum aan de Stationsstraat te Vleuten.

Ronal Porras
Odenveltlaan 28
Wijk: Vleuten-De Meern
3451ZN Utrecht
Tel: 030-6774145
E-mail: ronal57porras@gmail.com
Website: http://www.ronalporras.com/
Cursus Spaans In mijn cursussen wordt de Spaanse taal vanaf het begin als communicatiemiddel gebruikt. Er wordt veel aandacht besteed aan de vier vaardigheden (luisteren, spreken, schrijven en lezen). De lessen zijn gekoppeld aan de cultuur en gewoontes in Spanje en Latijns-Amerika. Bij de cursus beginners en gevorderden wordt er gebruik gemaakt van de leergangen ‘Caminos nieuw 1 en 2′.

Soepa voedingseducatie

Wijk: Overig
Utrecht
Tel:
E-mail: info@soepa.nl
Website: www.soepa.nl
Tijdens de voedings- en kooklessen en workshops worden kinderen en jongeren geinspireerd om met gezonde voeding bezig te zijn. De lessen en workshops worden onder andere aangeboden aan scholen, kinderdagverblijven, BSO’s en welzijnsorganisaties. Er worden spelletjes gespeeld, onderzoekjes gedaan, geproefd en gekookt.

Alders Rijopleidingen
Moerasvaren 12
Wijk: Vleuterweide
3452KE Vleuten
Tel: 0644810340
E-mail: info@aldersrijopleidingen.nl
Website: www.aldersrijopleidingen.nl
Alders Rijopleidingen is jouw rijschool voor categorie B. ITheorie dealer Ervaring met autisme en ADHD

Mirre Maan
Monnikeraklaan 28
Wijk: Langerak
3544TH Utrecht
Tel: 06 244 15838
E-mail: info@mirremaan.nl
Website: www.mirremaan.nl
Wil je meer rust & ruimte, voor jezelf en je gezin? Doe dan mee aan een training van Mirre Maan of kom naar een dag met familieopstellingen. Persoonlijke coaching kan ook! Bel of mail gerust. Trainer/coach is Miriam van Kreij. Meer info vind je op www.mirremaan.nl. Graag tot kijk!

Argentijnse Tango Utrecht & Leidscherijn
theo van doesburgstraat 18
Wijk: Het Zand
3544 m Utrecht
Tel: 0649299670
E-mail: info@cielito.nl
Website: www.cielito.nl
GRATIS PROEFLES MET EEN KOPIE VAN DIE PAGINA! Proefles Argentijnse Tango met de nieuwe school Cielito. De lessen zijn gericht op de connectie tussen leider en volger, hoe het lichaam beweegt, improvisatie, en vooral plezier. Kom langs om een indruk te krijgen hoe leuk Argentijnse tango kan zijn. Voor meer informatie over lessen, optredens en andere evenementen neem contact met ons op.

Zin in leren
regulusweg 24
Wijk: De Balije
3453HK De Meern
Tel: 06 26688726
E-mail: rtpraktijkzininleren@ziggo.nl

Trainingsbureau voor Mindfulness
Johanniterhof 19
Wijk: Het Zand
3544NG Utrecht
Tel:
E-mail: jessica@trainingsbureauvoormindfulness.nl
Website: www.trainingsbureauvoormindfulness
Trainingsbureau voor Mindfulness. Mindfulness trainingen (aandachtstraining) Voor mensen die last hebben van stress en aan stress gerelateerde klachten en voor mensen die gewoon met meer aandacht willen leven. De Mindfulness trainingen zijn Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) trainingen. Opgebouwd volgens het oorspronkelijke MBSR-programma.

De Nieuwe Dertiger
Kees van Bohemenhof 7
Wijk: Het Zand
3544MC Utrecht
Tel: 0610606550
E-mail: info@denieuwe30er.nl
Website: www.denieuwe30er.nl
Life Coach voor dertigers, zorgt dat unfinished business verleden tijd is zodat je happy in het nu bent! Voorwaarts leven, achterwaarts begrijpen.

Klein Geluk

Wijk: Het Zand

Tel:
E-mail: kleingeluk.utrecht@gmail.com
Website: www.kleingelukutrecht.nl
Ben je op zoek naar een leuke cursus babymassage? Een unieke kans om de band met je kindje verder te versterken? Babymassage is een bijzondere manier om elkaar nog beter te leren kennen…zonder woorden. Even helemaal samen, even helemaal de tijd voor elkaar. Je kan bij ons de cursus in groepsverband volgen, maar ook individueel aan huis.

Babygebaren Utrecht

Wijk: Overig
Utrecht
Tel: 06 - 51 99 81 18
E-mail: info@babygebarenutrecht.nl
Website: www.babygebarenutrecht.nl
Babygebaren Utrecht verzorgt onder meer cursussen en themaworkshops voor ouders, verzorgers en geïnteresseerden. Een kind van zes maanden is al in staat om te communiceren door middel van gebaren! Na het volgen van een cursus bij Babygebaren Utrecht ken je ruim 100 gebaren en weet je hoe je deze kunt inpassen in je dagelijks leven.

zwangerschapsyoga in leidsche rijn en de meern

Wijk: Vleuten-De Meern
Utrecht
Tel: 030-8781821/0645154324
E-mail: nitesh.bharos@casema.nl
Website: www.yogaleven.nl
zwangerschapscursussen in vleuten/de meern. zwangerschapspilates, pilates matwork, hatha yoga, ashtanga yoga, meditatie

Zilver
Conferenceperenlaan 18
Wijk: Vleuterweide
3452DA Vleuten
Tel: 0616968111
E-mail: zilverhuiswerk@hotmail.com
Website: www.zilver-huiswerk.nl
Welkom bij Zilver Huiswerkbegeleiding en wiskundebijles in Vleuterweide, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Utrecht e.o. Door een sterk groeiende behoefte onder ouders is Zilver van start gegaan met o.a. huiswerkbegeleiding, wiskundebijles en rekenlessen voor scholieren einde basisonderwijs, VMBO, onderbouw HAVO/VWO en PABO-studenten.

Atelier La Luna
Drecht 20
Wijk: Veldhuizen
3453MC Utrecht
Tel: 030-2416925
E-mail: jacky@atelierlaluna.nl
Website: www.atelierlaluna.nl
Stembevrijding, Creativiteit & Bewustwording, the Artist's way, Familieopstellingen. Individuele begeleiding, workshops en cursussen voor volwassenen en kinderen.

BalanceMatch
Monarchvlinderlaan 82
Wijk: Parkwijk
3544 D Utrecht
Tel: 0308776826
E-mail: info@balancematch.nl
Website: www.balancematch.nl
Massage opleidingen

Spaans Op Reis

Wijk: Langerak
Utrecht
Tel:
E-mail: info@spaansopreis.nl
Website: www.spaansopreis.nl
SPAANS OP MAAT in Leidsche Rijn met een 'native speaker' docente! CAFÉ SPAANS: elke maandag in de Winkel van Sinkel en elke woensdag in Grand Café Maria. Leer authentiek Spaans en spreek deze wereldtaal vanaf de eerste dag! OP REIS!! Wil je een hele bijzondere vakantie in de adembenemende Spaanse Pyreneeën met een cursus Spaans combineren? Alle niveaus. Kijk op www.spaansopreis.nl|06 393 600 52

efr-instructeur-gezina

Wijk: Veldhuizen
3453SB Utrecht
Tel: 030-6663122
E-mail: info@efr-instructeur-gezina.nl
Website: efr-instructeur-gezina.nl
Ehbo traningen voor iedereen die het wil. Slagings kans is 100%. Geen maanden studeren maar in 1 dag of 2 avonden. Ligt er ook aan wat voor soort cursus je neemt. Ook prive cursus mogelijk, minimaal aantal deelnemers dan 3 personen. Je kan kiezen uit 1ste hulp +verbandleer of 1ste hulp verbandleer en AED. Of 1ste hulp, verbandleer, AED en kinderEHBO. Als laatste optie alleen kinderehbo.

Opvoedpraktijk Vleuterweide

Wijk: Vleuterweide
Utrecht
Tel: 06-38209487
E-mail: info@opvoedpraktijkvleuterweide.nl
Website: opvoedpraktijkvleuterweide.nl
Vormen van hulp: • Advies/begeleiding aan ouders en praktische pedagogische opvoedingsondersteuning, via thuisbegeleiding (eventueel met behulp van videobeelden) van ouders en kinderen. • Basis opvoedcursus ‘Opvoeden Zo' voor ouders (5 bijeenkomsten). • Opvoedcursus voor ouders ‘Vaardigheden voor ouders' (8 bijeenkomsten start 4 maart in De Weide Wereld- Vleuten). • Groepstraining ‘Remweg' voor ouders met drukke kinderen en/of ADHD en/of druk gedrag (8 bijeenkomsten). • Individuele training ‘Remweg' voor kinderen met ADHD/en of druk gedrag. • Individuele training ‘Durven, Denken is Doen', voor kinderen met angstproblemen/stoornissen en hun ouders. • Sociale vaardigheidstrainingen voor kleuters (individueel en groep) en 6-12 jarige (individueel en groep) • Sociale vaardigheidstrainingen voor 6-12 jarige (individueel en groep) • Faalangsttraining voor 6 t/m 12 jarige (individueel) • Ouderavonden op scholen/kinderdagverblijven /NSO. Meer informatie via www.opvoedpraktijkvleuterweide.nl U kunt pedagogische opvoedpraktijk ‘Vleuterweide' telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-38209487 of via info@opvoedpraktijkvleuterweide.nl

Mart Holtrop Design
Mereveldlaan 149
Wijk: Vleuten-De Meern
3454CE Utrecht
Tel: 0306621891
E-mail: info@martholtrop.nl
Website: www.martholtrop.nl
zelf sieraden maken en ontwerpen? Volg een cursus of workshop Edelsmeden! U kunt ook Mart Holtrop zijn sieraden kopen of samen een uniek sieraad ontwerpen.

Persoonlijke ontwikkeling
Augustusweg 26
Wijk: De Balije
3453 K Utrecht
Tel: 06-52622525
E-mail: nitesh.bharos@casema.nl
Cursus Personality Development Hallo, deze cursus gaat over jou. Waar sta je nu, in het leven, in je werk, met je partner, kinderen enz. Deze cursus is een reis van je zelf naar het binnenste van jezelf. Je leert te ontdekken wie je bent door je gedragslagen heen. Tijdens deze reis gaan we als eerste op zoek naar je Zijn, waarbij je je lekker en energiek voelt. Je eigen mission statement leert te formuleren. Dit gaan we doen door een oefening die je meeneemt langs diepte en hoogte punten in je leven. Als je eigen mission statement is geformuleerd, gaan we je richting bepalen. Waar wil je naar toe in het leven, werk, sociaal etc. Hoe staat deze kompas en hoe zou je dit willen hebben. Hoe is jou Kompas gericht. We gaan aan de slag met de 7 eigenschappen van effectieve mensen in het leven (van Covey). Wat doen zij zodat hun doelen bereikt worden. Ook wij gaan aan de slag met doelen, nadat de kompas is gericht, zullen wij doelen gaan formuleren. We zullen eindigen met doelen voor de schijf van 5 en zul je gereedschappen aangereikt krijgen voor tijdmanagement, energiebalans en tips om deze doelen te realiseren.

Kind in Beweging
Mattenbieslaan 23
Wijk: Vleuterweide
3452AC Vleuten
Tel:
E-mail: info@kindinbeweging.nl
Website: www.kindinbeweging.nl
Kind in Beweging: Psychomotorische begeleiding, sociale vaardigheidstraining & kinderyoga

www.plaatje.info
lisdoddelaan
Wijk: Vleuterweide
3451PL Vleuten
Tel:
E-mail: vaarbewijs@plaatje.info
Website: www.plaatje.info
Wij verzorgen diverse cursussen/lezingen voor de watersport: vaarbewijs 1 en 1a, marifoon, wedstrijdzeilen. Op onze internetsite vind je al diverse vragen en ook knopen.

De Leertuin - Praktijk voor Remedial Teaching
Stationsstraat 41
Wijk: Vleuten-De Meern
3451 B Vleuten
Tel: 06 138 128 21
E-mail: info@deleertuin.nl
Website: www.deleertuin.nl
De Leertuin geeft individuele begeleiding aan kinderen die problemen ondervinden bij het leren en de sociaal emotionele ontwikkeling.

Eurocom Opleidingen
Antwoordnummer 6216
Wijk: Overig
3500VC Utrecht
Tel:
Avondcursus Engels: Mondelinge lessen in kleine groepen, voor iedereen, ongeacht vooropleiding. Engels spreken zonder te blokken op grammatica, Engels spreken voor vakantie of beroep, Engels een wereldtaal waar u niet buiten kunt. In de avonduren of eventueel overdag. Ook bedrijfsopleidingen op maat. Vakbekwame docenten.

ptc-opleidingen
zwanenkamp 193
Wijk: Overig
3607rm Maarssen
Tel: 06-29598311
E-mail: thijs.abels@ptc-opleidingen.nl
Website: www.ptc-opleidingen.nl
Heftruck en VCA opleidingen op locatie met Europese Subsidie (ESF)

030-bijles

Wijk: Overig
Utrecht
Tel: 06-14405555
E-mail: info@030-bijles.nl
Website: www.030-bijles.nl
Doel: het verzorgen van wiskundebijles aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs, MBO en HBO. De lessen worden, aan huis, verzorgd door een wiskundedocent met meer dan 15 jaar bijleservaring. Op verzoek is het ook mogelijk bijles te krijgen in een ander vak dan wiskunde.

Autorijschool Helma
Den Hamstraat 15
Wijk: Vleuten-De Meern
3451BM Utrecht
Tel: 0306775398
E-mail: autorijschoolhelma@wanadoo.nl
Website: www.autorijschoolhelma.nl
Autorijschool Helma schakel en automaat

Geffen Educatie - Financiële trainingen
marelaan 60
Wijk: Vleuten-De Meern
3454GD De Meern
Tel: 030-6620964
Fax: 030-6620965
E-mail: info@geffeneducatie.nl
Website: www.geffeneducatie.nl
Gespecialiseerd in advies, planning en organisatie van vaktechnische opleidingen ten behoeve van verzekeraars, tussenpersonen, banken en andere financiële instellingen. Met de organisatie van studiebijeenkomsten, korte praktijkgerichte workshops, trajecten ten behoeve van permanente educatie, enz. dragen wij bij aan de vakbekwaamheid van medewerkers in de financiële dienstverlening.

Autorijschool Drok M A
Ten Veldestraat 74
Wijk: Vleuten-De Meern
3454EN De Meern
Tel: 030-6622204

Fred Korll Auto en Motorrijschool
De Milan Viscontilaan 59
Wijk: Vleuten-De Meern
3453RM De Meern
Tel: 030-6621623

Auto- en Motorrijschool De Meern
Zandweg 88
Wijk: Vleuten-De Meern
3454JX De Meern
Tel: 030-6661797
Auto- en motorrijschool van Kooten Ruim 40 jaar een begrip in de regio ! Schakel en automaat

Autorijschool Verkleij Vleuten VOF
J.C. Bloemstraat 3
Wijk: Vleuten-De Meern
3451AD Vleuten
Tel: 030-6771259
E-mail: rijschoolverkleij@wanadoo.nl
Website: www.rijschoolverkleij.nl

H & F
Multatulistraat 55
Wijk: Vleuten-De Meern
3451AR Vleuten
Tel: 030-6772598
Fax: 030-6770702
E-mail: fkramp@xs4all.nl
Website: www.hf-training.nl
Officepakket - Word - Excel - Powerpoint - Acces. Opleidingen voor ECDL, privéles of in groep, ook op locatie.

LUNA massagepraktijk
Aureliahof 40
Wijk: Overig
3544VE Utrecht
Tel: 06-41708229
E-mail: massage@luna.nl
Website: www.massage.luna.nl
Al zeven jaar geef ik met veel plezier massagecursussen. De massagecursussen geef ik zowel in Utrecht als in Rotterdam. In Utrecht geef ik in mijn praktijk ook individuele massagecursussen (privé les). Desgewenst geef ik ook cursussen, workshops en speciale massagedagen op andere locaties, bijvoorbeeld voor verenigingen, bedrijfsuitjes, op campings of op de werkplek.

Succeed Opleidingen

Wijk: Vleuten-De Meern
Utrecht
Tel: 010 46 53 012
E-mail: info@succeed-talen.nl
Website: www.succeed-talen.nl
Succeed-talen biedt u praktische talencursussen aan in de talen Spaans en Engels. Bij ons slaagt u altijd,u leert alleen wat u wilt leren. Het beheersen van een vreemde taal ligt u binnen handbereik. Met de Succeed-methode kunt u zich komende zomer al in het buitenland verstaanbaar maken. Wij bieden conversatiecursussen Engels en Spaans in Vleuten/De Meern. Tel:010-4653012/06-41176857/060-41176864

Cursus 'Omgaan met geld kun je leren'
Bovenpolder 80
Wijk: Veldhuizen
Utrecht
Tel: 030-6629137
Website: www.pijler.info
De gratis cursus 'Omgaan met geld kun je leren' bestaat uit 8 lessen en is bedoeld voor iedereen die verstandig met geld wil omgaan. Deelnemers leren een huishoudbegroting te maken volgens het NIBUD-systeem. De cursus start voor de 3e keer op donderdag 2 maart 2006 om 19.30 uur. Locatie: Activiteitencentrum/Eetcafé De Pijler (welzijn de Haar) Telefoonnummer: 030-6629139/030-2412586